karinkarin4

om allt och inget... min mailadress är . . . . . [email protected]

HUVUDVÄRK

Kategori: Allmänt

 
som heter duga har jag dragits med några dagar. Faktiskt så illa att jag varit hemma från jobbet. Grymt tråkigt, ingenting har jag kunnat göra, bara vilat och lyssnat lite på musik. I morgon är det jobb igen, det blir bra.
Jag var en sväng till affären i dag. Kändes konstigt med barmark och vattenpölar på parkeringen. Som det måste ha töat de här dagarna jag bara varit inne.Öch fåglarna kvittrar som galningar utanför fönstret. Lurade att det är vår ??? Ja, skulle tro det. Men lite skönt är det.
 
 
FRID & LYCKA
 

BRAVO KARIN

Kategori: Allmänt

 
Vilken koll jag har. HAr suttit en läng stund och flyttat in klassisk musik i en mapp som jag tänkte bränna. Lyssnar nästan varje dag på jobbet tillsammans med en besökare.Tycker vi behöver lite nytt nu. När jag fipplat färdigt, hittat en  tom cd och skulle sätta i den i datorn, vad händer då. Det finns ingen cd-brännare på min dator. Vad är det för jä....a skit dator jag fått.Sur är jag kan jag lova.
 
I dag har jag träffat systern. Alltid lika kul. Men som dom två damer med vissa komihågproblem vi är, så glömde hon sakerna hon kom för att hämta. Får ta med till jobbet i morron så hämtar hon där. Om hon kommer ihåg. Om jag kommer ihåg.
 
En envis huvudvärk har förföljt mig i dag. Ska jag bli sjuk? Sanna är hemma med förkylning,KRYA PÅ,hon kanske smittat. JAf fick jobba med min favoritElin i går och antagligen i morgon också. Det är bra
 
.
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 
 
 

HELG IGEN

Kategori:


Dom kommer väldigt ofta, men är väldigt korta. Är det bara mig det är så för ? ? ?
Inget in planerat har jag, men en tur till nånstans där jag kan köpa en bok blir det antagligen. Jag försöker läsa och tycka om Getingsommar, men lyckas inget vidare. Vet inte riktigt varför. Provar sista gången i kväll, blir det inte bra då så ger jag upp...

Och vet du.... Jag har varit i kontakt med både en hälsocentral nära mig och ett apotek ganska nära mig - utan att bli på dåligt humör. Är inte det konstigt så säg ? ? ?

Lägesrapport från jobbet.... Allt är som vanligt. Super lugnt vissa dagar - kaos och tumult andra... Vanliga dagar på jobbet alltså...

FRID & LYCKA.


LUNCHRAST

Kategori: Allmänt

 
 
har jag nu. Eftersom jag har fått indikationer på att det väntas på ett inlägg skriver jag nu.
I går kväll när jag låg och läste, med fönstret öppet, hörde jag något som fick mig att tro att en ko rymt från någon närbelägen bondgård. Men icke, det var bara den elaka katten som stod utanför och råmade. Jag hivade ut en liten vattenflaska och skrek så den drog iväg. Elaka katten ger sig på Malva med jämna mellanrum, det får den inte.
 
I går var jag hos systern och fixade lite papper efter pappa. Det var det allra sista. En trevlig stund med kaffe och prat.
I går fyllde "syrran" år. Ett sånt där jämt år som inte alla uppskattar att man talar om. Men GRATTIS igen då "gamling".
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 

NÄ DÅ...

Kategori: Allmänt

 
...det har inte hänt nåt. Är lite trött bara. Ska skriva lite nån dag framöver.
 
FRID & LYCKA
 
 

MITT I NATTEN

Kategori: Allmänt

 
sitter jag och skriver. Funderar på hur det ska bli när jag börjar jobba igen. Måste komma isäng lite tidigare då, men det brukar gå bra.
Jag skrev ju om rådjur i förra inlägget. Hur bra ser dom egentligen? Dom skuttar ju omkring i skogen och på min gård fast det är kolsvart ute! Undrar om kiden är mörkrädda? Mammorna kanske skrämmer dom att, ja vad, ska ta dom. Måste väl vara människorna då, som dom skräms om.Passa er för den elaka gubben där nere på gatan, han är dum. Men den snälla damen i 19 hon är snäll så länge ni låter bli hennes blommor....( Ja hon är snäll då också)
 
Å ekorrarna, hur bra ser dom? Går dom och lägger sig när det blir mörkt ute.För har någon nånsin mött en ekorre mitt i natten?
 
 
Dax och sluta fundera och försöka sova i stället. Natt inatti
 
 
FRID & LYCKA
 
 

DET ÄR ROLIGT

Kategori: Allmänt

 
 
att se att du fortfarande tiitar in, även om jag inte vet vem du är. Kanske kan jag bli lite bättre på att skriva...eller inte.
 
Nytt år...
Nya möjligheter.
Fan va jobbigt.
 
Några som forsätter i gammal tradition är apoteken. Jag var in på ett i dag. Fick vänta i evigheter medan damen innanför disken pratade en massa, i mina öron, strunt med en stackars man. Mannen blev dessutom idiotförklarad av två damer han hade i sällskap. När sällskapet väl masade sig ut ut apoteket blev det min tur. Med en suck tog damen bakom disken mitt kort och undrade vad jag ville. Ha medicin sa jag. Jaha!!! Vilken sort??? Jag talade om det, hon suckade ljudligt, scrollade på datorn och sa sen med eftertryck. DEN HAR INTE VI... Nämen grattis då sa jag. En kund mindre. Vill du att jag ska beställa???? Nä du, det går nog lite fortare om jag provar med ett annan apotek tror jag. Men TACK för att jag fick vara i din fina lilla "affär" en halvtimme till ingen nytta.
In på ett annat apotek. Där fanns medicinen. 7 kronor. Vi har vinterrea sa mannen som servade mig. Frågade två gånger om jag ville ha en påse. Nej tack! Han tittade lite osäkert på mig när jag stod kvar. Vill du nåt mer kom det efter en stund. Ja, jag skulle ju få en lista. Jaha, det hade jag glömt bort svarade han då. Provat piller i dag igen frågade jag, mannen och även damen som jobbade fnissade glatt när jag gick därifrån.
 
Medan jag sitter och skriver det här möblerar rådjuren om utanför mitt fönster. Dom krafsar och sparkar för att hitta äpplen under snön. Låter lite mysigt. Dom får gärna vara där, men i vår får dom gå till grannen, inte käka upp mina blommor inte.
 
bild lånad
 
 
Faktiskt har jag varit ledig så länge att jag tappat kollen på vilken dag det är. Jag grattade min systerson i går fast det skulle vara i dag. Får göra om det när jag vaknar. J fyller 26 år. GRATTIS.
 
 
FRID & LYCKA