karinkarin4

om allt och inget... min mailadress är . . . . . [email protected]

en snäll Kenneth

Kategori: Allmänt

kom med flera lådor loppisgrejer till mig i dag. Jag klappade händer och jublade när jag kollade i lådorna. Massor av fina saker att sälja för Damerna. För självklart blir det sålt i Diversehandelns namn. Ska bli roligt att ställa fram allt på onsdag.

Min Anette är fortfarande hemma med ond nacke. Jag hoppas hon snart kan komma tillbaka, att hon snart slipper ha så ont. Men fram tills att hon kommer får jag jobba med en annan A och det går riktigt bra. Vi kommer bra överrens. I dag har vi haft en väldigt lugn och skön dag. En kort promenad på förmiddagen blev det, nästan lite vårkänsla fick jag....

Så har jag pratat med den andra damen i diversehandeln. Hon är hemma och är sjuker. Hon försöker också få igång sin dator som varit ur spel ett antal veckor. Har ingen aning om det är internetuppkopplingen eller själva datorn som knasar . Det har inte den andra damen heller. Hon har pratat med nån support, fick igång det hela en stund sen brakade det igen. Får nog ta mannen (IT Strategen) och (datasnillet) Ungen med mig ut så dom kan hjälpa henne nån dag.











Jag har en enkel filosofi.
Fyll det som är tomt.
Töm det som är fullt.
Och klia dig där det kliar.

Alice Roosevelt Longworth




FRID&LYCKA



Hur många lingon finns det i världen ? ? ?

Kategori: Allmänt

skollov

Kategori: Allmänt

Jag frågade ungen om jag skulle ta ledigt och vara hemma med honom på lovet. Han bara tittade på mig och sa ingenting. Konstigt ? ? ? Jag skulle vilja ha lov. En riktig lov att göra bara det jag vill vecka. Men det får bli sen, nån gång, när jag får tid....
Jag har varit runt på alla bokreor i stan och valbo, visst var väl bokreorna bättre förr. Jag har bara köpt fyra böker på årets rea och en av dom har jag redan tappat bort. Måste gå ut och se om den ligger i bilen, annars är den kvar på nån affär.  En liten bok jag köpte heter "STARKA KVINNORS KLOKA CITAT". Ser du ett citat här på bloggen framöver är det från den om inget annat uppges.
Enjoy...



En dagbok är ett märkligt ting
- det man tiger om är viktigare
än det man skriver ner.

Simone De Beauvor


frid&lycka


”Tusen trådar i drömmens broderi”

Kategori: Allmänt

heter utställningen jag varit på i dag. Det är Systern som sytt alla stygnen.



På just den här tavlan finns tex min svärmors duk sönderklippt och insydd som dekoration och farmors gamla kaffeduk fick bli botten.
Gå och se alla fina tavlor tycker jag...


Utställningen hänger på Lättings i Gävle. (Gamla Fängelset)

Utställningen: 26 feb - 18 mars
Galleri Lätting
Hamiltongatan 1, Gävle 

Öppettider:
Måndag - Fredag 09:00 - 18:00
Helgfri lördag - 12:00 - 16:00


Frid & Lycka

man skulle kunna säga

Kategori: Allmänt

att jag känner mig lite som antikrundan i dag. Gammal, sliten, vissa delar fattas, vissa sitter fel, en del är det för mycket av och kanske döljer det sig ett riktigt fynd där nånstans... Ett av mina favoritprogram är det i allafall. (Fast jag är inte min egen favorit om du nu skulle få för dig det.)

Min kära arbetskamrat är hemma och mår pyton. Jag hoppas hon snart blir arbetsduglig igen. Krya på dig Anette.
Å min "kompanjon" Annika ligger också däckad. Krya på dig du med.






frid&lycka






melodifestivalen

Kategori: Allmänt

vissen...

Kategori: Allmänt

...känner jag mig i dag. Blöder näsblod och känner mig allmänt kraschad...

MEN i det gamla vissna finns det något vackert









färdiga för soptippen men "vidunderligt sköna"


frid&lycka


ont...

Kategori: Allmänt

..i ryggen får jag när jag blir arg. Jag tänker mig inte för vad jag gör. Det blir konstiga lyft och annat dumt. Och arg var jag en stund på em i dag. Men nu har det arga gått över och lämnat ont efter sig...

I morgon ska jag träffa Annika och om jag hinner så ska jag baka lite. Vi serverar ju bara hembakt ute i Diversehandeln. På Lördag ska mamman och Kerstin stå därute. Väldans snällt av dom tycker jag. Dom har ju inte ens saker till försäljning men tyckte det var så trevligt förra gången så nu ska dom stå där igen. Jag bakar och dom serverar och står för trevligheterna.



frid&lycka

hallå...

Kategori: Allmänt

Jag har inte gått under jorden, bara varit lite trött...





Lördagen tillbringade jag på Diversehandeln. Två nya hantverkare ,två väldigt trevliga och duktiga kvinnor kom med sina saker som de skall sälja hos oss. Nya och gamla kunder kom och gick och plötsligt var klockan fyra och det var dax att gå hem.
Söndagen blev riktigt lugn med lite pyssel och fixande. Och plötsligt hade helgen gått och det var dax för en ny arbetsvecka.
I dag har vi haft en vanlig dag på jobbet. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag är väldans glad att jag har Anette som kollega. Och plötsligt hade måndagen gått och det var dax att gå hem.

Och nu är det godnatt...

                                    peace...

?

Kategori: Allmänt

  





Good Night

P <3

Kategori: Allmänt

en av mina "jobbiga" grannar heter Peter 

 

 

Han är lite "avis" för att jag skrivit om "farbror Bosse" på min blogg. Självklart ska Peter också omnämnas. Och självklart ska han vara med på bild, vem kan motstå den här "Hövdingen" ? ? ?  



                                                           Peace <3


på väg hem

Kategori: Allmänt

i dag gick jag in på ett bibliotek nära mig. Där träffade jag min gamla barndomsvän Marie. Vi bodde båda på Brynäs när vi var små och gick i samma klass till 6.an. Marie och jag och hennes kusin Annika döptes samtidigt i Staffanskyrkan. Det var ganska många år sen vi sågs sist och det var riktigt trevligt att sitta och prata en stund. Nästa gång får det nog bli ett annat ställe än ett bibliotek. Jag har hört att man ska vara tyst där och det var vi kanske inte riktigt... Mina barndoms somrar tillbringade jag i Mårtsbo. Den här bilden är tagen därute en sommardag -64 när Marie och hennes familj var och hälsade på. Jag tror nog hon förlåter mig att jag lägger ut en "nakenbild" på henne. (jag säger inte vem som är vem på bilden, mer än att jag har en lite längre tröja på mig...)






frid & lycka


Samtal, samtal och samtal...

Kategori: Allmänt

jag åkte ut till Valbo i morse. På en av mina favoritaffärer hade jag ett långt och trevligt samtal. Efter det åkte jag till stallet. Ett inte lika långt men dock givande samtal med en shetlandsponny hade jag där. Han är så härligt lurvig i pälsen på vintern. Nya skor hade han fått och var stolt över det. Pratade lite med ägaren och en annan stalltant, Vi satt i sadelkammaren och drack kaffe. Åkte sen hem för att fixa lite, men hann ingenting. Systern kom på besök, så det blev ett till långt samtal. Jag tycker att det räcker som sysselsättning en dag, givande samtal.

Systern gav mig adressen till en blogg. En kvinna, Tina som har ALS skriver den. Rolig och gripande läsning. Jag har lånat det här från hennes blogg. 

http://harpasione.blogg.se/ 



Tattoo

Det går en våg av tatueringar över min tillvaro.
Jag vill själv tatuera en trollslända på armen.
Vet ni varför man tatuerar sig?
egentligen.
Det är för att man ska slippa vara ensam i graven.
Jag kom på det alldeles själv.
När jag kände efter.
Det eviga lockar.

 



Kanske är det så. Jag vet inte, vet bara att jag alltid har mina tre dagsländor med mig, och mitt hjätamedvingar, och blommorna, och stjärnsolcirkeln, och mina tre hjärtan... Det eviga lockar...



frid&lycka

en skit dag

Kategori: Allmänt

det har varit en ovanligt tung dag på jobbet. Kanske är det kylan som ställer till det. Jag är i allafall glad att det är Anette jag jobbar med, vi kan skratta mitt i allt kaos. 

http://www.youtube.com/watch?v=iFIUcbP3_RA&feature=related

och om inget annat gör mig glad, gör den här det...


Nu ska jag läsa min bok, tills ögonen går i kors. Jag har ingen klocka på väckning i morgon, lyx....


       frid & lycka

I dag...

Kategori: Allmänt

...har vi agerat flyttgummor på jobbet, jag och Anette. Vi har flyttat på allt vi kan och imorgon kommer chefen och då kanske vi får ställa tillbaka allt .Ett akvarium har vi också, Varken jag eller Anette kan något om akvarium eller är det minsta intresserade av det. Konstigt nog mår fiskarna bättre än någonsin och i dag fick vi en kommentar om att det såg så rent och fint ut. Kanske beror det på den nyaste fisken, "Träskpaddan" Anneli. Anneli är faktisk ganska cool när hon simmar runt och fäller upp ryggfenan, hon ser ut som en drake. Akvariumet blir kvar men vi måste byta plats för det, en inte helt lätt uppgift. Vi har flyttat det en gång förut, då var det M och jag. Det var ett lite mindre antal fiskar som simmade runt efter den flytten kan jag säga. A var inte alls glad på oss då. 
Undrar om chefen går med på att vi har en Pingvin i stället, vi kan bygga en igloo nu och när det börjar bli varmt kan vi hyra en glassbil som han kan bo i. Jag ska fråga snällt i morgon... 






http://www.youtube.com/watch?v=PaYktLq3yDw&feature=fvw

 



  

                   Frid & Lycka

service...

Kategori: Allmänt

En lugn och skön helg. Lite kalas i Lördags. Trevligt besök av släkt. Ingen rosenkelim fick jag, men kanske om några år....
En liten "affärsresa" hann vi också med. Mannen tog sin nyaste kavaj på sig när vi skulle åka. Anledningen visade sig vara att han upptäckt ett litet hål i innerfickan och framme på affären stövlade han fram till en expedit och undrade om det skulle vara så. Det ska det inte. Vips stod han med 200 kronor i handen, som kompensation, det fanns ingen kavaj kvar att byta till. Jag blev en aning förvånad eftersom jag inte hade en aning om det STORA PROBLEMET... När vi kom hem syddes det lilla hålet igen på ca en minut.

Nu blir det en stunds tv innan det är sovdax.


frid&lycka


näe...jag har inte

Kategori: Allmänt







FÖRR SMÄLTE ALLA IDIOTER IN I MÄNGDEN 
Å NÄR DE ÖPPNADE KÄFTEN Å AVSLÖJADE
ATT DE VAR IDIOTER
VAR DET INTE MÅNGA SOM HÖRDE DEM 
                                                                                 
MEN NU HAR VÄRLDENS SAMLADE IDIOTER
FÅTT EN OFFENTLIG PLATTFORM
ATT BASUNERA UT SINA FULLSTÄNDIGT OINTRESSANTA
OCH INFANTILA INTIGHETER TILL ALLA OCH ENVAR…


 JA, DU MENAR FACEBOOK!



inte skälla nu, jag vet att det inte är ett dugg bättre att ha en blogg och berätta om livets intigheter...
kunde bara inte låta bli...

                                       
                             peace...


va e de för en da

Kategori: Allmänt

e de en vanli da
nä de e ingen vanli da
för de e karins fölseda
hurra
hurra
hurra



jaha, ett år äldre. Och det känns ingenting. Ja det ska vara att jag känner mig lite längre då, men det kanske beror på skorna jag fick i present av mannen . Ungens kommentar till skorna var att - dom va ju praktiska, inbygda dobbar mot halka....



               frid & lycka

 

Mäh...

Kategori: Allmänt

Snö. I Februari. Märkligt.
Lite ändrade planer för dagen blev det. Snö och blåst sätter ibland käppar i hjulen. Men en skön innedag hade vi.
Morgonen började med ett besök på den närbelägna hälsocentralen. Ett besök på ca 5 min sammanlagt. Jag fick komma in före min tid. En annan patient surnade till rejält över det, men det fick ssk ta hand om. Hon sa att det var de lättaste stygn hon tagit bort och att det såg väldigt fint ut. Här kommer två bilder som kan verka skrämmande för dig som är känslig. en före och en efter. Beredd ? ? ? 

 

 



Frid & Lycka






min stackars arbetskamrat

Kategori: Allmänt

fortsätter att göra sig illa och jag hjälper till. I dag körde jag över hennes fot med en elrullstol. En väldigt tung elrullstol. Själv är hon mest inne på att hyvla bort bitar av sina händer. Jag fattar ärligt talat inte hur hon bär sig åt. Jag tror hon hade fjorton plåster sammanlagt i dag när hon gick hem. Och en ond fot. Lite synd är det om Anette. Men vi har roligt också. I dag har vi börjat med en ommöblering. Inte helt lyckat med onda ryggar och nackar, men vi konstaterade att vi har ont iallafall och körde på. Vi har inte bråttom och tar lite i taget...

( så här står det i pratbubblan: -ÄH. JAG HADE SKRIVIT LITE I MIN DAGBOK OM JOBBARKOMPISARNA I HAMNEN. OM KILLARNA I KORPEN Å OM VÄNNER, BEKANTA Å GRANNAR HÄR I ANGERED - Å SEN BLEV JAG LITE INSPIRERAD AV LARS NORÉN Å LA UT ALTIHOP PÅ NÄTET )

I morgon skall jag till en Hälsocentral nära mig och ta stygnen. Det blir skönt för det kliar och alla frågar vad jag gjort. Förhoppningsvis är det slut på det efter 9 i morrn...

Nu är det godnatt för Karin. Jag sov så dåligt natten som var så jag är väldans trött nu. Lite bokläsning ska jag nog orka en stund...

                      frid&lycka

Bevingade kattor...

Kategori: Allmänt

Är något du bör se upp med...
Eller kanske inte...
Utan förvarning, ljudlöst sveper de ner ur träden och slår sina knivskarpa klor
i din aningslösa nacke.
Om du inte håller Norr mot Söder,
och har skogsranden på din högra sida vill säga...
Eftersom nu detta är något som man faktiskt inte alltid går omkring
och håller i en aktiv dela av mionnet, så händer det emellanåt
att man råkar ut för en av de små rackarna...

OM DET GÖR ONT

Njae, allting är ju relativt, beroende på ur vilken vinkel
man ser på saker och ting.
Att stoppa ner fingrarna i kokande vatten känns faktiskt värre...

BOT

Hur som helst, rädes icke!
Hjälpen är aldrig så långt borta som solnedgången.
Det finns alldeles ypperliga sätt att enkelt bota sig själv, om man blivit drabbad.
Det som gäller är, att du ger efter för nästkommande imnpuls som dyker upp.
Inte riktigt vilken impuls som helst.
Utan den första som får dig att vilja göra någonting för dig själv
som gör din dag lite lättare, roligare, eller totalt nyskapande...
Det kan vara allt från att ta en kanske längre, men vackrare väg till jobbet.
Ordna ett knytkalas för alla i kvarteret, för nu MÅSTE du bara
lära känna alla som bor där,
eller helt enkelt unna dig en sovmorgon med frukost på sängen.
Av någon anledning, är det ett överskott av ovanligt kreativa ideer
som dyker upp i sinnet.
Som kanske aldrig funnits där förut,
eller sådana som man under lång tid glömt bort...
För att läka på ett bra sätt,
är det dags att ta itu med det nu,
och i slutändan, är det upp till dig som person, som avgör hur lättläkta såren blir,
och hur mjuk ärrvävnad du får.
Ditt sinne, ditt mod och samvete påverkar ditt val
av hur du följer (eller inte följer) impulserna...
Det är ju så, att även om du vill göra något som skulle vara Gudomligt bra
för dig själv, så kan det bli andra som blir drabbade...
Men i samma andetag, att göra något bra och närande för dig själv,
påverkar även det på ett positivt sätt andra...

KOMPLIKATIONER

Att inte ge efter alls, för de impulser som dyker upp,
gör läketiden längr och kan lämna spår av aggresivitet.
I dessa fall är det bara att hoppas att omgivningen
är förlåtande och stöttande.
Det finns ju även små omedvetna inpulser man ger efter för,
så förr eller senare blir man någorlunda sig själv igen.
Eventuellt bittrare, men,
man kan ju ha turen att bli attakerad igen...

VARFÖR

Bevingade kattor, är egentligen varken onda eller goda,
de har ingen avsikt att förändra ditt liv.
Det är mest bara en bieffekt som blir
då de genomför dessa räder,
helt för sitt eget höga nöjes skull, då chansen erbjuds.
I alla fall hävdar de det själva,
om man mot förmodan skulle få chansen att fråga dem...
Men i så fall, varför skulle de då dyka upp?
För om du tar ett ordentligt skutt ut i kreativitetens djungel,
eller en djupdykning in i din inre rymd,
frigörs ett skimrande moln av mystisk energi...
Det känner och gilla de bevingade kattorna,
och det kan hända att de smyger sig fram,
för att lapa i dig det go´da, som grädede...
Ett svagt sus uppstår, då de mätta och nöjda, på sitteget speciella sätt,
applåderar dig med sina stora vingar.
Något som av dig kan uppfattas som en svag fläkt
av framgång och självförtroende.
Det får dig att omedvetet upprymt le en smula....





frid&lycka


Filmen om mitt liv är klar...

Kategori: Allmänt

...stod det i mailet jag nyss fick. Å vem fan har gjort den då undrar jag. Sen började jag fundera på hur en sån film skulle vara och om jag skulle vilja se den.... Jag vet inte... En film med mycket skratt och gråt skulle det bli. Dom viktigaste händelserna för mig kanske skulle ses oviktiga av andra och tvärtom. Jag skulle förmodligen avskeda alla i filmteamet av en eller annan anledning. Och vem skulle spela mig ? ? ? Och vilka skulle spela alla andra ? ? ? Nä, nån film om mitt liv kommer du aldrig att få se.



En bild från min dag får räcka. Den här lilla "sparven" satt i paradisbusken utanför mammans hus...

frid&lycka





idag-imorgon

Kategori: Allmänt

I morgon har jag min lediga dag. Jag har inte bestämt vad jag ska göra. Jag har ju massor av alternativ så jag lär ju inte gå sysslolös i llafall. Men det är skönt att inte ha ngt bestämt, inga tider att passa. 

I dag kom ungen och visade sin studentmössa. Det kändes märkligt.  Lilla killen ska snart ta studenten. Jag fattar det inte. När jag precis hade fått honom och var till mitt jobb för att visa upp honom sa C : "snart står du där på Polhem och gråter när han tar studenten". Nu är det nästan verklighet, bara några månader kvar.




 ( Och till dig som undrar, mina sår läker fint, sju stygn sammanlagt som kliar nåt förbannat.... )


              Frid & Lycka

papperskasstillverkare...

Kategori: Allmänt

...ska ha på moppo. Jag blir galen av alla papperkassar där handtaget går av eller helt enkelt lossnar från kasse. Så står jag där med alla saker spridda omkring mig och svär. Betalat för kassen har jag också. Papperskasstillverkare ska ha på moppo :-)




tänker...tankar...

Kategori: Allmänt

I dag kändes det som vår, men nu när jag tittar ut så snöar det och igår köpte jag hyacinter. Det går fantamig inte ihop....
Jag åkte ner på Tankens Dag efter jobbet. Det var fullt på föreläsningen så jag fick inte komma in. Väntade tills den var slut och skulle gå på nästa. Fullt då också, alla satt ju kvar därinne. Jag åkte hem och tänkte positiva tankar för mig själv i stället. Tex tänkte jag: jag kommer att få den vackra rosen kelimen i födelsedagspresent, jag kommer att få den vackra rosen kelimen i födelsedagspresent, jag kommer.... Efter en stund gav jag upp och började tänka på annat.

Sen pratade jag med min syster. Det var en granne till henne som fick sitt hus nedbränt i går kväll. Systern och hennes man och andra grannar var med och hjälpte mamman och barnen. På några minuter var hela huset övertänt. Familjens två hundar sprang upp på övervåningen och kom inte fast dom ropade på dom.
Plötsligt kändes den där mattan onödig och det enda positiva jag kunde tänka var att Mamman och barnen klarade sig. En enorm tragedi för familjen, men tack och lov att dom var vakna och kunde ta sig ut...


           Var rädd om Dig



eftersom...

Kategori: Allmänt

...jag snart fyller år, kommer jag här med ett tips på en sak jag önskar mig. Faktiskt är det den jag önskar mig mest av allt. En rosen kelim matta.


Den finns på Mio. Jag kan tänka mig att den står högst på min önskelista även efter min födelsedag...

En ganska lugn och skön helg har det varit. Som alltid alldeles för kort.  Jag önskar jag fått mer gjort, men det får bli när det blir. 
Gårdagskvällens musikbegivenhet var helkass om du frågar mig. Jag lämnade det hela när alla sjungit sina bidrag. Fick veta lite senare vilka som gått vidare. Läste i dag att det varit en massa missar i programmet. Hela programmet är en miss, det var bättre förr när det var ett program och sen var det klart. Så tycker jag.

I morgon jobb och ev ett besök på Tankens Dag... jag var där förra året och det var bra   

http://www.tankensdag.se



Frid & Lycka

storhandling....

Kategori: Allmänt

Jag köpte bara deo på stan i dag. Mannen köpte sin 117:e kavaj. Jag vet inte riktigt hur han tänker där, jag tycker alla ser likadana ut jag. När jag köper skor ser dom alltid olika ut, olika klackhöjd och färg. Sommarskor och vinterskor. Men kavajerna kan han ju ha året om. Hur många kan en man behöva ? ? ?  Mannen snackar om att mina skor tar plats. Borde han inte göra. Jag kommer att kontra med kavaj antalet nästa gång....


Å så var det ju det här med Foppa. Jag tyckte att han verkade lite dryg förr. Men efter den här reklamserien tycker jag han bara är cool. Att han skänker reklamintäkterna till  tex barn idrott och barnsjukvård (om infon är rätt)  gör ju inte saken sämre.
 
      Go Foppa

http://www.youtube.com/watch?v=Vsb7BoSpMkU&feature=related


Nu ska jag mycket motvilligt sätta mig framför tv:n och titta på Schlagern. Jaf tycker INTE att det är kul nånstans. Eller jo, en sak är kul, alla sms mellan mig, Annika och Eva. Jag totalsågar, A är mittemellan och E hyllar....
Nåt måste jag roa mig med för att kunna sitta där...



Frid & Lycka

 

uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

var jag i morse....tyst och lugnt i huset.
Efter tidningsläsning och kaffe har jag städat garderober. Ett tråkigt måste. Men va skönt det är när det är klart. Nu kan jag fylla på med mer :-) Måste få till en bättre skoförvaring också. Helst vill jag ha en hylla där jag ser alla samtidigt. Men då måste vi bygga ut huset säger mannen :-)  Mäh...som om jag har många skor :-)






 godbye for now...



inge tyck synd om här inte

Kategori: Allmänt

bara nån som frågade om jag rakat mig ! ! !  Tejpen ska sitta tills jag tar stygnen. Jag skulle övertygat dom att inte torka bort nåt blod alls efter op så kanske nån i llafall skulle sagt stackars.... nu har ju det stadiet passerat.  Det gör bara lite ont om jag kommer åt, men det har börjat klia.
I veckan har jag lärt mig teknen för ont, plågad, ledsen, rädd och gråt. Jag jobbar med en duktig teckenspråkslärare. I nästa vecka kanske jag lär mig lite mer possitiva ord, eventuellt....




frid & lycka

min nya arbetskamrat...

Kategori: Allmänt

...har nu godkänt att jag skriver om henne här. Hon har jobbat nästan en vecka med mig nu. Frågan är bara om hon kommer att stå ut i sex månader. Hon började veckan med att skrapa bort två knogar i vårt akvarium. Blodet rann och jag fick plåstra om. Tur att vi inte har pirayor, då hade hon blitt av med handen. Sen i går klämde hon sig på en rullstol så blodet rann igen. Ont gjorde det så hon såg stjärnor och hela natten dunkade det i handen, inte den hon hyvlat av knogarna på utan den andra.... Stackars, stackars  Anette. På em i dag var vi lite matta båda två, förmodligen av blodförlust och onda kroppsdelar. Men vi hade det bra trots det och jag hoppas innerligt att hon stannar länge. Jag trivs väldans bra med Anette...





frid & lycka

varning...

Kategori: Allmänt


känsliga läsare bör ej fortsätta...mycket obehaglig bild kommer att visas..

 Nu är dom i allafall borta, prickarna som varit till ingen nytta. "Skräckdoktorn" visade sig från en annan sida idag och var mycket behaglig. Lite läskigt var det när det knakade och drog i ansiktet, speciell när han var alldeles nära örat. Men den här gången tog bedövningen och det gjorde inte alls ont. Det blödde ganska mycket och rann in i örat. Jag tyckte dom kunde lämna det så jag skulle få lite mer "tycksyndom" när jag kom tillbaka till jobbet. Men jag blev rentvättad innan jag gick därifrån. Sydd blev jag också med några stygn på båda ställena. Om en vecka ska dom väck. Kanske är lite pilligt att göra det själv så jag får väl pallra mig ner till en HC nära mig.








varning för stark bild nu....
















 




Visst syns det väl hur ont jag har nu. Det svider och värker. Det ÄR synd om Karin. 
Men jag är glad att det är klart och att jag inte längre är rädd för "Skräckdoktorn". Jag som fått rysningar bara jag åkt förbi stället han jobbar på. Att han fick skära i mig en gång till är en gåta för mig själv, kanske har jag blivit en aning klokare. En aning starkare är jag i allafall. Och en aning ärrigare :-)

    

                                                  frid & lycka

stabilt som fan.....

Kategori: Allmänt

NOT... I morgon blir det "skräckdoktorn". Jag är i allafall tacksam att jag får komma dit tidigt, vänta är ju inte riktigt min grej. Hoppas nu att jag ska sova hela natten så är det snart över :-)

Ett passande ordspråk för stunden:


                       PRAY, and let God worry







En skön dag i Mackmyra har jag haft. Annika och jag har städat och fixat om lite i Diversehandeln. Det är alltid roligt även om det ibland känns lite slitigt. Roligt är också att fast vi tycker så olika så är vi alltid nöjda båda två när vi är klara.
Vi måste vara kompromissernas mästare vi :-)

                    frid & lycka



 

ljuset...

Kategori: Allmänt



skapar magi...

frid&lycka

sicken stjärna....

Kategori: Allmänt

jag har bara en syster...

Kategori: Allmänt

… och det finns ingen som hon :-)

Jag kan väl erkänna att även jag hotades av lynchning en gång på Mykonos.  Jag och systern hade lyckats reta upp två greker, ett gäng norskor och tre svenskor på samma kväll.  Dom var ganska arga på oss . Egentligen var det bara grekerna vi hade retat medvetet, dom andra blev förbannade utan att vi gjort nåt :-)
Det var första och sista gången som jag var glad att få åka hem från den ön.



 



Kanske åker jag tillbaka dit en dag, då tar jag systern med mig. Jag kan se oss ramla omkring i gränderna sjungandes New York New York :-) Eller smygandes på tå för att inte väcka åsnorna, något vi aldrig lyckades med när vi var på väg hem på natten/morgonen...åsnor låter väldigt högt när allt annat är tyst...

                         Love :-)