karinkarin4

om allt och inget... min mailadress är . . . . . [email protected]

MOI

Kategori: Allmänt

 
Nu har tre av varandra oberoende personer sagt till mig att jag har nån bokstavskombination, eller egentligen är det två som sagt det, den tredje gav mig den här.
 
 
Jaha, kanske det är så, kanske har jag nån liten felkoppling där uppe. Men jag är lika glad för det jag
.
Mannen är borta i kväll. Han och hans arbetskamrater spelar tv-spel ??? Jamen vadå, vuxna människor har roligt tillsammans. Kan bara säga att om min chef satt med dom andra cheferna och spelade tv-spel där dom krigar och härjar skulle jag bli en aning fundersam. Men så resonerar inte mannen inte. Appropå felkopplingar.
 
Jag skrev om min arbetskompis P för några veckor sen. Nu är hon på banan igen. Får behandligar och läkarna har sagt att prognosen är god. Härligt att höra. Fortsätter att hålla tummar.
 
Nu ska jag fortsätta med min bok. Jag försöker läsa sakta så den inte ska ta slut....
 
FRID & LYCKA
 
 
.

ADVENTSMARKNAD

Kategori: Allmänt

 
 
 
i Mackmyra bruk är det på lördag. Jag ska lämna dit kransar och lite sytt. Kanske kommer jag att stå där en stund också. Det är mysigt. Nu när jag hållit på att göra kransar har jag verkligen saknat Damernas Diversehandel. Vi skulle ha varit i full gång med Julförberedelserna där nu. Kanske har vi en ny liten handelsbod till nästa Jul, hoppas. Tänk att det är ett år sen vi stängde.
 
 
 
Årets kransar blir ganska "naturliga".Rosett i ull, näverstjärnor, en liten domherre, snöstjärnor och stjärnor i filt. (Det finns andra "modeller" också.)
 Adventsmarknad i Mackmyra på lördag  11.00 - 15.00  Slädtur med häst, fika, glögg, massor av hantverk. Å så Annikas hemgjorda mackmyrawiskey senap, den godaste av goda....
 
VARMT VÄLKOMNA
 
FRID & LYCKA
 
 
 

GRATULERAR

Kategori: Allmänt

 
 
<3 <3 <3
 
 
älskade ungen 20 år i dag
 
<3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 

KREATIV

Kategori: Allmänt

 
I dag har jag börjat göra kransar. För ett tag sen fick jag två gamla bakbord av Carina. Det ena får förbli bakbord, men det andra var klibbigt av ngt jag inte fick bort, så det har nu blitt mitt arbetsbord .
 
 
Jag satt ute på altanen under kranstillverkningen. En pressenning på golvet, en vetevärmare under rumpan och en infravärmare mot fötterna, sen var det bara att köra. Två och en halv timme senare, två stora och två mindre kransar klara. Då, när jag reste mig upp kände jag att jag fått rejält ont i ryggen. När jag kommer igång med något jag verkligen gillar gör det inte ont, men ibland straffar det sig efter. Nu har jag värmt och masserat och ska hoppa i säng så är det förhoppningsvis bättre i morgon.
 
 
Bilderna är från instagram, karinkarin4 och inte av så hiskligt bra kvalitet, men endå. Som bilden också visar är det bara 34 dagar kvar till Julafton....
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 
 
 

NY BEBIS

Kategori: Allmänt

 
Syrran har blivit bonusfarmor. Liten Ella har kommit till världen. GRATTIS...
 
Annars har det inte hänt så mycket häromkring. I går var jag i skogen och plockade granris till kransar som ska ut till Mackmyra Julmarknad den 1:a advent.  Ja, det var väl det :)
 
 
 
 

FRID & LYCKA

 

 

 

4 GENERATIONER

Kategori: Allmänt

 
 
 
Försökte få en bild på far och dotter. Det gick sådär, kolla ögat i högra sidan så förstår ni vem som försökte klämma sig in på bilden.
 
 
Eller det här, där farmor tagit plats och där farmorsmor tittar fram där längst bak.
 
 
Här har det lilla livet tröttnat fullkomligt på sin släkt.
 
 
3 månader gamla LINE, pappa JOHANNES, farmor EVA och farmors mor GUNNEL
 
 
 
Nä, stunden i knät på faster Tove var mycket lugnare och skönare.
 
 
Fina Tove som på torsdag kväll höll en strålande föreläsning på Andrum Brynäs om lycka och välbefinnande. 
 
Jag måste nog lära mig min kamera lite bättre. Svårt med rätt ljus och blixt och sånt. Men fina är dom, alla i släkten. <3
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 
 

FARS DAG

Kategori: Allmänt

Tänk att om en vecka är det ett år sen min far lämnade jordelivet. Känns konstigt.Undrar om dom firar farsdag där han är??? Jag tror det. Far och Mor och barnens, dom firar allt som går att fira med dunder och brak. Jag tänder ett ljus för pappa jag <3 
 
Vi firar mannen lite stillsamt här hemma. Ungen köpte en snygg skjorta till pappan och jag köpte en bok. Uppskattat båda två. 
 
Min rygg är lite ond för tillfället. Inte blev det bättre av att jag stått och strykt en stund. Jagh gillar att stryka, men inte när ryggen protesterar. Men nu när jag fått undan lite, kan jag lägga mig en stund på en vetevärmare med min bok framför näsan. Nice....Tänkte jag ska hinna med en liten tur i skogen innan det blir mörkt också, men det är ju så förbenat blött och ruskigt ute. Hoppas på finväder på onsdag, då kan jag göra det då i stället om det inte blir idag.
 
 
Malva var med förra året när jag gjorde kransar. Hon följde mig ut i skogen när jag hämtade ris också.
 
I dag kommer systern hem från fyra veckor i spanien. antagligen brun och fin. jag tänker inte visa mig tillsammans med henne förns hon bleknat.
välkommen hem kära syster.
 
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 

BÄST HITTILLS

Kategori: Allmänt

SNART PÅ MIN FOT

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Jag hittade äntligen ett par kängor jag vill ha. Naturligtvis fanns inte storleken. Men den gulliga killen i butiken sa att han skulle kolla med någon annan butik (finns inte i gävle eller valbo) om dom kunde skicka ett par. Vi brukar inte göra det sa han också :) Han fick mitt telnr och sa att han skulle ringa. Det tog bara lite mer en än timme så ringde han. Det finns ett par och dom ska skickas till Valbo. Jag ringer igen när dom kommer sa han, så du inte behöver åka i onödan om ngt skulle hända :) Service kallas det... Så inom en snar framtid knallar jag runt i ett par svarta nya kängor. Oh Happy Days !!!
Ungen var med till Valbo. Han köpte en yxa till sig själv och en farsdagspresent till mannen. Det är så kul att ungen vill göra saker ihop med mig, även om det bara är ett besök på ett köpcentra...
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 

LONG TIME

Kategori: Allmänt

 
NO WRITE.... Det blir så ibland.
Sen jag skrev sist har jag varit på kick off i Högbo. En trevlig dag blev det, även om några i församligen var lite klena efter kvällen före :) 
På lördagen var jag ner på stan och skulle köpa nya svarta kängor. Fastnade för ett par, men de fanns naturligtvis inte i min storlek. 39 var för stor fast den rara expediten la i ett par extra sulor. Kanske finns dom i Valbo, får ta en tur ut dit och kolla nån dag. Jag kom hem med...ingenting :(
I dag har jag varit på dom nyöppnade butikerna i hemlingby. Mycket folk och lite småtråkiga butiker.
Nu i kväll har jag gosat med lilla Line. Goaste lilla tjejen satt hos mig en lång stund, hur mysigt som helst. (å inte grät hon en endaste gång)
 
Ljus har jag tänt. Ett eget för en liten, liten kille. Ett annat för min far. Ett tredje för alla andra som jag saknar.
 
 
 
 
FRID & LYCKA