karinkarin4

om allt och inget... min mailadress är . . . . . [email protected]

GODMORGON

Kategori:


Jag hade tänkt mig sovmorgon, men det tyckte inte mannen. Han smög sig ner och satte igång med att lufta elementen. Gamla fina element som måste öppnas med nyckel. Eftersom det inte behövs särskilt ofta sitter öppningsventilen fast ganska ordentligt. Det hindrade inte mannen. Han tog i och vred och bankade med liv och lust. Till saken hör att det går ett rör mellan elementen på nedervåning och övervåning. På övervåningen kommer det upp alldeles intill min huvudkudde. I ett för övrigt tyst hus lät det VÄLDIGT mycket. Kan tala om att jag stod i givakt bredvid sängen och trodde att fabriken hade exploderat. Inte helt glad gick jag ner och hittade mannen på soffan läsandes GD. Vad du vaknade tidigt då gumman säger den lilla raringen försiktigt. ELLER HUR.... Det var inte så att det var du som väckte mig då ??? Jamen jag skruvade bara lite!!! ELLER HUR... Det kanske var fåglarna som lät ?!?!?! ELLER HUR...

I går var jag på släktkalas. Härligt att träffas igen. Therese o Johannes har flyttat till en fin lägenhet som vi fick se... Tove o Josef var 'hemma' så dom fick vi också träffa, det var kul.
I dag ska jag....
FRID & LYCKA

KALAS

Kategori: Allmänt

 
 
har jag haft. Vägrar ha nån storfest trots vissa i min närhets tjat. Kalas fick det bli. Riktigt trevligt blev det också. Fler jäster än beräknat, men det var kul. Tack Åke och Bosse, ska bli intressant och se om de något perversa chilifrukterna växer hos mig. Presentkort på en fin handelsträdgård gör att jag kan handla vad jag vill där, tack Eva och Thomas och mamman.  En stor tulpanbukett, (som fick mig att tänka på pappa som alltid kom med en sån), men som gjorde mig väldigt glad tackar jag Johannes, Theres och Line för. Tackar Annika som kom med en hemmagjord tavla och en underbar turkos kanna och en fin bukett att sätta däri.
Tänk att jag blev så firad på min 27:års dag. Vilken fin släkt jag har. Egentligen så fyllde jag ju inte igår, men det passade bäst att kalasa då.
 
yngsta släktmedlemmen Line på kalas hos Farmoster Karin
 
 
Tack igen till er som var här...älskar er alla
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 
 
 
 
FRID OCH LYCKA