karinkarin4

om allt och inget... min mailadress är . . . . . [email protected]

Inte vara kategorisk...

Kategori: Allmänt

Jag som tycker det är fel attt dömma människor som grupp. ger mig på en hel yrkeskår. FÖRLÅT alla apotekare, det var inte meningen. Alltid (nästan) när jag haft kontakt med HC eller apoteket nära mig blir jag på dåligt humör. Det är så krångligt och tidsödande. Men självklart är inte alla apotekare "sömngångare", så förlåt för mitt påhopp.

En bra dag har jag haft... fynd har jag gjort, saker har jag tillverkat och över allt lyste solen.




Det här är månen från mitt sovrumsfönster just nu...
och med den önskar jag God Natt

Ett Apotek nära mig...

Kategori: Allmänt

...besökte jag i dag. 
Hur är det med apotekare egentligen ? Provar dom all medicin för att se hur den verkar? Det  På mitt apotek provar dom i allafall ingen medicin man blir pigg av och rask av, det är då ett som är säkert.

En stund ute i trädgården har jag hunnit med. Det är väldigt mycket äpplen på träden, men tyvärr är dom ganska angripna av rönnbärsmal, inte alla som tur är, så till Lördagen vankas det något med äpple i till kaffet ute på Damernas.








    Frid & Lycka

Vem ska man tro på ? ? ?

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om Dr Bongås menar allvar det där med att komma in i himlen. Med min tur står han där i sina raggsockor och gummistövlar vid Pärleporten och vaktar.Han kräver säkert att jag ska lämna ett "pinkprov" också :-)  Nä, jag ska nog till Nangiala, det är ju förmodligen där alla jag tycker om kommer att vara. I himlen känner ingen igen mig, tror jag :-)

Mannen har kommit hem från sin resa. Han hade lämnat sin superjättebraiga och otroligtnödvändigattha klocka hemma, så han visste inte att han varit borta. Klockan visade ju att han tillbringat två dygn i fullständig stillhet...teknikens under...


I morgon blir det en Karin dag...lite småfixande och en stund i solen med en tidning, blir det inte sol så blir det en stund på soffan i växthuset.

(Utanför mitt växthus en dag i Juni)

 

Frid & Lycka

Osams

Kategori: Allmänt

blir vi aldrig. Men vi tycker inte alltid lika. Vi är båda experter på att gå efter och flytta på saker den andra just ställt på ett i sina ögon perfekt ställe. I dag har vi varit och flyttat runt på saker i Damernas. Eftersom vi flyttar på allt minst två gånger tar det tid, så vi fortsätter på fredag. Det är lite märkligt, men vi blir alltid nöjda med vad vi gjort, även om det inte blev vad vi tänkt när vi började. Visst muttrar vi lite och kallar varandra inte alltid så vänliga namn, men Osams blir vi aldrig.



Jag fick ett armband av Annika i dag. Jag håller på att "bygga" om det lite, för låset går upp hela tiden, sen kommer  det nog alltid sitta på.   
Tack Annika



                Frid & Lycka

Några dagar

Kategori: Allmänt

semester har jag tagit. I morgon skall jag och Annika fixa lite "höst" ute på Damernas. På fredag ska vi också göra något. När vi är ute tillsammans vet man aldrig var vi hamnar. Vi vet oftas vart vi ska, men det är inte alls säkert att vi hamnar där. Ofta kan jag inte tala om vart vi varit när jag kommer hem. Jag kan säga vilket håll vi åkt mot, sen är det stopp. Det är inte för inte som jag har ett armband med texten LOST på. En lösning på det här kan vara att låna mannens nya klocka. Han talade stolt om att det är gps på den. Bra sa jag, den kan jag behöva som aldrig hittar. Men till min stora förvåning så kan den inte tala om vart man ska, bara vart man varit. Jättebra för en vuxen normalbegåvad människa som springer antingen mellan jobbet-hem eller varv  efter varv i spåret runt sjön. Det är ju inte precis okänd mark han tränar på. Min kommentar : Du vet väl för fn vart du har sprungit nånstans, va inte så populär tror jag.

Just nu är han i STHLM, och med hjälp av sin klocka kanske han kan tala om vart han varit när han kommer hem :-)





(eftersom mannen inte godkänt att vara med på bild, blev det en sån här "blurrad")




Frid & Lycka

Blommor...

Kategori: Allmänt

som ännu inte gett upp i min trädgård. Vissa är visst mer seglivande än andra. 



                 

                 



En ganska bra dag har det varit. Katten är bättre i sitt öra, men Anne-Li måste tillbaka till sin HC, hennes öra gör fortfarande ont. Jag ska lämna ett nytt prov i nästa vecka.  Jag är inte helt OK ännu.

Nu till ett erkännande och ett FÖRLÅT.
En gång lämnade jag ett prov "i smyg". Jag var på akuten med ungen som brutit underarmen. Det var knökfullt i väntrummet, knökfullt på röntgen och allt tog lång tid. Alla som suttit så vet ju hur grymt tråkigt det är. Efter några timmar behövde jag gå på toa. Det satt en stor skyllt därinne att man skulle "pinka" i en mugg och ställa in den i luckan. Jaha, ska bli,  tänkte jag och gjorde det. Det kom aldrig någon och frågade efter "ägaren" till muggen medan jag var kvar, men jag var ju å andrasidan ganska länge på röntgen och på "gips rummet" Joppas verkligen ingen fick fel diagnos pga mitt hyss. 


                             Frid & Lycka

Åh nej...

Kategori: Allmänt

I dag var jag på en affär som hade plockat fram julsaker. Det är  ganska precis tre månader kvar till Julafton ! 
 

 

Frid & Lycka 




Till Dig

Kategori: Allmänt

 (som jag älskar)




Tack för att Du finns i mitt liv.

Frid & Lycka

Tretton Madonnor

Kategori: Allmänt

och en Jesus.
Jag vet inte hur det började, men de har lixom fått eget liv och förökats.
Den på översta bilden köpte jag i dag. Några har jag fått av vänner. 



                 

     
     
     
  




Nr 3, 5 och 6 kommer från Madame Nyberg i Valbo.
Nr 1, Jesus och nr 12 kommer från Handelskompaniet.

Kan Du gissa vilken jag tycker bäst om ?

 

   

 

 

Inte vad jag tänkte...

Kategori: Allmänt

...visa Dig egentligen. Nu visar jag i stället tre bilder, samma motiv men förändrade i ett fotoprogram.




Det är en rosa Pion från min trädgård.


Det jag egentligen tänkte visa kommer en annan dag.


Frid & Lycka

 

Mamman bara suckar...

Kategori: Allmänt

I dag upptäckte hon mina tre röda hjärtan på handleden. Jag har haft dom i fyra månader ungefär och vi har träffats ganska många gånger på den tiden. Men först i dag la hon märke till dom, alltså kan dom inte vara så iögonfallande. (hon tycker det är fint ) Det är inte "Farbror Bosse" som gjort dom, det är en tjej. IngeLAInk.  Och vet Du, det gjorde inte ont och det ryckte ingenting. Så till Dig som funderat på en tatuering,  Handled - smärtfritt, fötterna - smärta.

 




Jag vet att jag lovat att inte göra någon mer, men  jag skulle gärna vilja ha en liten text också ...någonstans någongång. Och till Dig som funderar om det är nån sorts kris jag har, så håller jag med, det är definitivt en kris av något slag. :-)   En ganska rolig kris :-)

Nu i kväll har jag plockat ihop lite som ska ut till Damernas till helgen, nytillverkat och till loppisen.

               
                                               Goodnight My Someone

 

Bästa Vänner

Kategori: Allmänt



Det här är Ungen & Milou, de har funnits i varndras liv i tolv år.



Frid & Lycka

Det sägs att ovan molnen...

Kategori: Allmänt

...är himlen alltid blå. Det  tror jag inte på. Men att sjärnorna är där,fast dom inte syns, det vet jag.



Min dag i dag blev inte som jag tänkt. Den där "bara vara stunden" blev kort, jag fick ju åka med katten till doktorn. Har fått i både honom och mej själv två piller nu. Förra gången han åt antibiotika, det var inte så länge sen, tog jag fel en morgon. I stället för att ge katten tabletten tog jag den själv. Jag kom på det direkt, men då var det försent. Jag hade svalt den. Förmodligen var det sämre för katten som blev utan.  :-)

I morgon är det kalas...hela dagen...min jobbarkompis fyller jämt...

Frid & Lycka

Milou & Anne-Li

Kategori: Allmänt

har samma fel. Inflamation i örat. Milou har blivit biten i sitt, men der tror jag inte att Anne-Li har.  Båda har i allafall fått en antibiotikakur. Jag ska tvätta såret på örat på Milou några dagar och det gillar han inte alls.  Jag har försökt tala om för honom att han är för gammal för att vara ute och slåss, men som den egensinniga katt han är så lyssnar han inte. Jag har även talat om för Anne-Li att hon är för gammal för öroninflamation, det är bara småungar som får det, men hon lyssnar inte heller.

Och gissa vad jag har fått ? ? ? Antibiotika såklart. När jag satt inne i behandlingsrummet på Gävle Hund och Katt klinik ringde de från H.C och talade om att jag fått nån ny sorts dundermedicin.  Om "Gud vill och hängslena håller" så blir jag bra av dem.




Ett STORT TACK  till GÄVLE HUND OCH KATT KLINIK
som tog emot  Milou i dag fast de egentligen inte hade någon ledig tid.


Frid & Lycka

Solen skiner...

Kategori: Allmänt

Jag fick ett mess från min syster som för tillfället är i Spanien i går kväll. Hon talade om att det var 26 grader varmt kl 21.30. Kul för henne :-)
Jag är glad för 13 grader och sol härhemma i dag. Ska sätta mig ute en stund nu och bara vara.
Har pysslat lite nu på morgonen och förmiddagen. 


Bla har jag gjort de här askarna.


Frid & Lycka

Tillbaka...

Kategori: Allmänt

...till H.C fick jag gå i dag. Lämna ett till prov och får resultatet i morgon. Jag är glad om jag slipper antibiotika, men inte glad åt problemet.

I morgon har jag min lediga dag. Min aldeles egen dag. Jag ska nog sy lite tror jag. Eller göra gipstavlor. Eller....



Jag har samlat på mig en hel del spetsar och band genom åren. Det här är bara en liten del. De gamla trä spolarna är fina tycker jag.

En "bra att ha påse" sydd av ett gammalt örngott. Trädde i ett sidenband i spetsen och avslutade med rosa pärlor. Den kommer att säljas på Damernas Diversehandel.

 

Frid & Lycka

Touche pas a mon Pote...

Kategori: Allmänt

                                      ...mer aktuellt än någonsin.       
                                                                                      
                                 


                                                                             Hoppas någon börjar tillverka märkena igen. 





Bortsett från missnöjsamheten som kommer av gårdagens val och ett besök på HC, så har det varit en bra dag. Jag har många glada människor omkring mig på mitt arbete. Och hemma hos mig är det lugnt och skönt.  


                                  Frid & Lycka

 

det här är ditt land...

Kategori: Allmänt

det här är mitt land
landet det tillhör Dig och Mig

Vi gillar olika

Kategori: Allmänt

Gå och RÖSTA...

Kategori: Allmänt

...ska jag göra i morgon. Tove skickade ett mess till mig sent i går kväll, och det var det som fick mig att bestämma mig för vilka jag skall rösta på. (har tvekat mellan två)

Jag är ganska nöjd med min "blä" dag. Jag har gjort två saker som jag planerat att göra. Å inte nog med det, jag letade efter en del saker som jag inte hittade, men jag hittade andra som varit försvunna ett tag. Tex hittade jag dom här fjädrarna som jag knyckte av en struts på Gotland för några år sen.

                                                              
                         Qui quairit invenit






Godnatt min någon...

SKOGSMULLE...

Kategori: Allmänt

      

   
 
     

   



Naturen är förunderligt föränderlig och underbar. Var rädd om den.


Frid & Lycka






BLÄ...

Kategori: Allmänt

Det är en sån dag i dag. Vill så mycket men kommer inte igång. Jag ska nog sätta mig vid symaskinen en stund. Det ligger en "hög" och väntar på mig där.  
                                      

När jag får/kan vara kreativ mår jag som bäst...


Lite senare, innan det blir mörkt blir det en liten skogspromenad. Jag har skogen alldeles intill huset, så jag behöver inte gå så långt om jag inte vill.



Frid & Lycka

Glömde...

Kategori: Allmänt

...nästan bort Hon har namnsdag i dag, min allra käraste väninna.

         GRATTIS HILDEGAARD





Frid & Lycka

Heaven can wait, I´m only watching the sky

Kategori: Allmänt



Frid & Lycka

Idag...

Kategori: Allmänt

... träffade jag Orup, Nanne Grönvall, Tommy Nilsson, Carola och några hårdrockare jag inte vet namnet på. Faktiskt var hela ABBA där också.  Några av dom har jag träffat i flera veckor nu. Jag lovar er att ni inte skulle tro varken ögon eller öron om ni fick vara med. Det är helt underbara eftermiddagar vi har tillsammans. Skickar ett tack till Peter & Bosse som gör det här möjligt. Och tack till alla er "artister" som med liv och lust ger av er själva imed sång och dans. Vi "grannar" som får förmånen att vara med är lika glada för det  allihop och ser fram emot fredagseftermiddagarna ännu mer nu när ni flyttat in. TACK...

Malva skrattar...

Kategori: Allmänt





De är hemma nu, grannarna. Eftersom det regnade och "lilla fröken" inte ville gå ut, bar jag över henne dit när jag skulle lämna posten. Jag tror E och G och Malva var lika glada. Finsk korv kom fram och katten va hon åt. Inte bara det som bjöds, hon knyckte visst lite från köksbordet också. Jag hörde G muttra lite därute, Malva försökte se oskyldig ut, skuttade ut på altanen och slickade sig nöjt om nosen. 
Jag är också glad att de är hemma. Det är världens bästa grannar vi har tycker jag , mannen, ungen och katterna.

            Frid & Lycka

 

Jag har fått sparken..

Kategori: Allmänt

per sms...hur jävla dåligt är inte det. ( har surat en stund men nu är jag glad igen) Men hon klarar sig själv nu chefen... hon kan också allt själv, nästan. Hon behöver bara lite hjälp i starten sen bli hon Den Duktiga..  Jag vet att det kommer att bli roligt att titta in hos henne och kolla på bilder occh text.

I dag har jag haft en lugn och skön dag. Träffade mamman en stund och fick ett trädgårsbord av henne. Jag sålde ju utemöblerna på "damernas" häromveckan.  Ett roligt par från dalarna var det som köpte dem, Stolt berättade damen att dom har 800 jultomtar hemma som står framme året om....jag fattar inte, tomtar överallt (definitivt på loftet). När jag sa det svarade hon glatt att hon samlar på svanar också ! ! ! Jag vill åka dit och titta. En jag känner var på kurs förra helgen. Tyvärr var det inte vad hon väntat sig, det va aldeles för många tomtar och aldeles för få svanar där. Hon och hennes vännina hoppade helt enkelt av och åkte hem.

Apropå tomtar. Jag gör härmed en efterlysning av denna Tomte.


Den försvann från en arbetskamrats gård för ca ett år sedan. Tomten var på vift med "Befrielsefronten rädda trädgårdstomtarna" ett tag. Men han kom helskinnad tillbaka till sin ägare. Nu är han borta och jag är misstänkt för bortförandet. Det är jag inte.  Jag erkänner att jag var det första gången. Men nu är jag oskyldig.
Det sista ägaren sett av sin vän är ett foto på honom vid Hedesundaskylten. 

Nu blir det en koll på dom andra stjärnorna från balkongen och sedan God Natt.

                                           Frid & Lycka




En bra anledning...

Kategori: Allmänt

..till att jag bytt bakgrund på bloggen är synen. Jag har lärt mig nån gång att svart-vitt är bäst för oss med lite svagare syn. Nu är ju den här svart-grå men det borde väl vara näst bäst!  Jag klarar mig med 1.0 i styrka på mina läsglasögon, men det finns ju de som har starkare. En vän till mig, jag säger inte vem, har ett par jättesnygga turkosa läsglas. Jag provade dem och såg ingenting!!! Det visade sig att hon har 3.0 (eller om det var 3.5) på dem. -Superbra när man läser pocketböcker med liten text, sa hon. Men hon erkände också att hon blir lite yr när hon reser sig upp efter att ha läst klart.
Mycket märkligt tycker jag...Not




Frid & Lycka

NU FÅR DET VARA NOG :-)

Kategori: Allmänt

Vi måste sluta träffas på det här viset. Jag måste avstå från den smärtsamma beröringen som Du har att ge. Det har ju pågått i några månader nu. Vi har ju inte direkt smugit med vår affär, vi har tillockmed gjort det med publik.  Men allt vackert har ett slut. Det har gått så lång att min unge har sagt till mig att det får vara nog nu. När jag insåg att det (nog )va sista vi skulle träffas på det här sättet tog jag fram min kamera och förevigade den stunden. 
 Jag hoppas Du också har fått ut något av våra träffar. Du har i allafall fått träna din uthållighet på en krånglig tant, på en tant som stuntals bara kvidit och knappt andats. Och Du har ju definitivt fått träna på att "göra fötter"  Och Du har trots plågsamma stunder gjort ett bestående intryck. Jag är så supernöjd.


TACK "Farbror Bosse" TACK

Ett bra liv...

Kategori: Allmänt

...det har jag. Det är viktigt att säga det högt i bland. Ett riktigt bra liv har jag. Jag har en man och en unge som jag älskar. Jag har en släkt som är liten men kär. Jag har några vänner som betyder mycket för mig. Jag har ett jobb jag trivs med. Vad mer kan jag begära???  Ibland så jävlas livet med mig, jag vet inte varför. Saker går för fort eller för sakta eller gör för ont. Det finns dagar som är mer jävliga än andra, men de är inte så ofta nuförtiden.
I dag har det i allafall varit en bra dag. Jag har skrattat mycket på jobbet, det gör vi varje dag. Och mamman har lovat att sticka en fin mössa till mig. Funderade ett tag på om den skulle vara turkos, men det blir benvitt.

I morgon blir jag turkos, jag har en date med TattooBoo. Om ni vill se vad han kan så har jag lagt ut en länk. Han har sin studio i Valbo. "Farbror Bosse" är lugn och snäll och talar om för mig att jag ska andas och ligga still. Jag som har givit mig in i den inte helt smärtfria och nervryckande utsmyckningen av mina fötter gör ju inte riktigt det. Det är en hel del ytliga nerver på fötterna och dom rycker till av sig själv liksom. När "Farbror Bosse" höll på med en Dagslända på min högerfot och den ryckte till hörde jag, nere i fotändan ett lite irriterat - Men ligg still, det blir ju förfan en fiskmås. Det här är en bild på "fiskmåsen" . Den färdiga foten får ni se om nån vecka.

         Frid & Lycka

Turkos...

Kategori: Allmänt

..är en av mina favoritfärger. Egentligen så gillar jag alla färger utom aprikos och mintgrönt. Men turkos ligger högt på listan. Förhoppningsvis kommer en liten röd detalj fixas till i morgon eller på tisdag och bli just turkos. :-) 

Mer än en liten detalj är väggarna i sovrummet. Jag har faktiskt lust att måla dom i en mörk turkos färg (det vill inte mannen.) Men jag kan själv, så omöjligt är det inte. Men då skulle ju det här försvinna och det vill jag inte.
                            

det här är bra början på den dikt, skriven på persiska som jag har målat i snedtaket i sovrummet.


Dagen i dag har jag tillbringat med Annika. . Vi var och fotade i Diversehandeln och flyttade omkring lite saker. En hel del hann vi med, men tiden går ju så fort. Tänkte jag ska hinna göra lite här hemma också, eller inte... Jag sydde lite i går, hade lovat ungen så det var bara att sätta sig vid maskinen. Kanske blir det en stund där i kväll också, om inspirationen infinner sig. 

                                                                 
                                                                   Frid & Lycka

 

 

 

 

Här Är Ditt Liv...

Kategori: Allmänt

Jag har alltid, eller i alla fall väldigt länge gillat Kjell Bergqvist. Efter kvällens tv-program gillar jag honom mer. 

Undrar hur ett program om mig själv skulle bli. Skulle det komma nån gammal lärare? Kanske den där hemkunskapsfröken som blev så arg när jag och två killar panerade grytlappar och serverade som schnitzel. Lite segt att skära i tyckte hon först, sen blev hon arg och gick ut ur klassrummmet och tog sig lite att dricka...  (det gjorde hon ofta) Klasskompisar dyker alltid upp i dom där programmen, Annika F  tror jag skulle komma, men sen blev det nog stopp. Sen kommer vi till det allra viktigaste, jag skulle inte komma...NO WAY. Det kan däremot hända att en högstadieklasskompis får ett eget program om några år...

Väntar på att A ska höra av sig. Hennes häst Mirre har kolik och hon är orolig. Hoppas, hoppas det gett med sig.



Vackra blommor som nu ger frukt...
Frid & Lycka

Hört på stan...

Kategori: Allmänt

Ja det blev en liten tur till stan. Köpte jag det jag skulle? NEJ Köpte jag skor? NEJ. Köpte jag ett par kängor? JA...hurra va ja e gla! (jag vet mamman, stavningen, men ibland måste jag skriva som det låter) Å så köpte jag nya kalasbyxor. Det är nåt magiskt med kalasbyxor. Antingen så sitter gren i knävecken, eller så korvar dom sig runt fotknölarna så jag ser ut som "Lus-Mia". Jag fattar faktiskt inte varför kjag utsätter mig för att använda sånna överhuvudtaget. Och hur i hela friden ska jag komma i dom här? ? ?


Mannen lyckades hitta en kostym han inte har, så den köpte han (men den blev billig för det va rea). -Jag samlar på kostymer sa han för en tid sen. Kul kille den där mannen.

Vad va det jag hörde på stan, jo det här. Det finns en väldigt hängiven Gefle IF supporter,  K.  Alla som varit på en GIF match vet vem jag menar. I dag var han på stan. Det var väldigt många "röstfiskare" också. Framför Folkpartiets tält stannade K till och sa väldigt högt och tydligt till dem -"Ni ska vara på er vakt. För snart kommer Saddam Hussein och Ayatollah Khomeini och då är det ajöss med er". Sen käkade han lugnt vidare på sin korv och gick därifrån. Skulle ha varit roligt att höra vad han sa till de andra partierna.

Först läste jag bara att Filip & Fredrik värvar medlemmar till Sverigedemokraterna och blev lite förbannad. Varför gör dom nåt så dumt, men snabbt insåg jag meningen med det hela.
Kolla på det här. 
http://tv.expressen.se/noje/1.2131067/filip-och-fredrik-varvar-medlemmar

En strålande idé om du frågar mig.

Allt för nu...
          Frid & Lycka

Ännu En Dag I Paradiset

Kategori: Allmänt

I dag kommer vi alla att på ett eller annat sätt att bli påminda. Vi kommer att bli påminda om att ett paradis på några minuter kan förvandlas till ett rent helvete. Jag tror att de flesta av oss vet vad vi gjorde den 11:e September 2001. En hel värld höll andan och förändrades för alltid.

I dag kommer vi däremot att minnas som en bra dag, en fin dag, en dag när vi varit rädda om varandra.

Frid & Lycka

Charlie Brown...

Kategori: Allmänt

...träffade jag på i dag. En ullig gullig hund. (måste lära mig att alltid ha kameran med) Han va inte särskillt intresserad av mig. Han tyckte nog att jag skulle ge mig iväg så han fick fortsätta sin promenad. Gräs åt han, som ett litet får... Hans Husse talade om vad som händer när Charlie Brown äter gräs...han sväljer dom hela liksom...och dom hinner inte riktigt lösas upp innan dom ska ut,ni fattar va ? ? ? Stackars Charlie Brown...


I morgon ska jag försöka mig på ett stadsbesök. Det kan ju vara jobbigt även om man är fullt frisk och det är ju inte jag. (eller hur säger du nu) men jag är i allafall piggare, eller egentligen är jag ganska trött och lite sjuk...
En som inte gnäller om sjukdomar hela tiden är C. Hon säger : Ja, jag har cancer, men jag är inte sjuk. Hon gör mig och alla runtomkring sig glada. Vi träffas inte så ofta, det är synd. Hon är en varm och alltigenom god människa. Tack C för allt du ger.

Nu blir det en titt på dom andra stjärnorna från balkongen.

Frid & Lycka

vad vill jag..

Kategori: Allmänt

..med den här bloggen? ? ? jag vet i allafall vad jag inte vill. Jag vill absolut inte medvetet såra någon. Om någon känner sig "trampad på tårna" så tala om det för mig. Jag vill få en chans att förklara vad jag menar. Jag vill kunna skriva om alla er jag känner, utan att namnge förståss (om ni inte vill) Vill ni absolut inte figurera i min blogg så respekterar jag det...säg bara till.  Skickar ett FÖRLÅT MIG i förskott för säkerhets skull.

I dag har jag pratat med den andra damen på diversehandeln, hon som för övrigt kommer att stå i den i morgon. Hon är trött... lite burned out som hon uttryckte det.. Under helgen kommer hon också att start upp en egen blogg. Det ser jag fram emot. Den damen har fantasi hon :-) Jag ska rota fram mannens bensitrimmer och låna ut den till henne. Hon behöver "röja lite ner mot sjön". Visst låter det härligt..."röja lite ner mot sjön". Har vi tur får vi se lite bilder av det hela. A kan också själv....Duktiga A tror jag hennes blogg kommer att heta.
 

en vacker pion får avsluta det här inlägget
 



              Frid & Lycka

ja jag kan...

Kategori: Allmänt

...själv! Med bara lite stöd från min hacker till storasyster(hon kan datorer hon) så har jag fixat två bloggar i dag.

Den stora gula katten är ungens katt och han heter MILOU  (katten alltså, inte ungen)



Den lilla svarta katten är min och hon heter MALVA GOMEZ.

Hon är lite smådeppig just nu för våra grannar har åkt bort och hon tillbringar ganska mycket tid hos dem. Gräsligt bortskämd har hon blivit...finsk korv ska det va...det får hon av Gunnar. Hon sitter halva dan utanför deras altan och stirrar in genom fönstret och funderar var dom är. Tur dom är hemma snart..
Min extremt superduper jobbiga förkylning är tackochlov på tillbakagång. Så sjuk jag har varit...ingen kan va lika förkyld som jag...inte ens en man :-) Föda barn och tatuera fötterna är ingenting mot "karinförkylning" ska ni veta. Appropå tatueringar...ni ska snart få se gävles finaste fötter...jag lovar...(om inte min mamma läser det här, då får ni bara se en fot) 
Nu ska sätta mig på balkongen en stund och titta på dom andra stjärnorna
Frid & Lycka

kajsakavat....

Kategori: Allmänt

va visst upptaget, så det blev ett annat namn. här kommer jag att skriva om det som faller mig in, om min del i damernas diversehandel, om mannen och ungen, om mina vänner som är få men mycket kära, om malva och milou och kanske lite om mitt jobb...ska bli spännande och se om någon kommer att läsa. hoppas jag kan fixa in lite bilder också.
Frid och lycka

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt