karinkarin4

om allt och inget... min mailadress är . . . . . [email protected]

*

Kategori: Allmänt

 
 


 
 
 
 
 
 
 

MED BENEN I KORS

Kategori: Allmänt

...besökte jag en HC nära mig. UVI. Feber. Antibiotika, en ny sort som förhoppningsvis biter på mina bakterier och som inte gör mig sämre i övrigt. Besök på ett apotek nära mig, med benen fortfarande i kors. en aning stressad på sengångarna där  Hem, dricka mycket, hålla mig varm, vila....gråta.
 
 


 
keep calm and carry on
 
 
 

KULTURKALAS

Kategori: Allmänt

I dag fick jag en inbjudan till att vara med på något som kallas för Kulturkalas. Jätteroligt tänkte jag, tills jag såg att det hela skulle hållas i Sölvesborg. Sölvesborg...vart f..n ligger det. Långt, långt bort tror jag..å så tror jag dom pratar konstigt där. Hon som skickade mailet heter Sofia och jobbar som kultursamordnare i Sölvesborg. Jag skrev ett fint tackbrev där jag lite försynt frågade om hon möjligen skickat lite fel. Jag såg att även min Damernas Diversehandels kompanjon fått en inbjudan. Lite konstigt är det. Kanske har Diversehandeln gått och blivit känd i långtbortistan :)  Jag får väl höra med kamraten om vi ska packa bilen och fara söderöver....
I morgon ska jag på en pensionsavtackningsmiddag. Kul. 10 glada damer 0ch 2 glada herrar blir det som intar en restaurang lagom långt ifrån mig.
 
Den här är till er, Ulla & Maija-Liisa. Jag tror inte ni uppskattar att jag sjunger den för er på restaurangen :)
 

http://www.youtube.com/watch?v=ZR6b7V09Bac

 

Jag vet inte jag, ska jag gratulera ?

 

FRID & LYCKA

 

 

 

DETTA VÄDER...

Kategori: Allmänt

 
 
På förmiddagen såg jag två killar med täckjacka ! ? ! Visserligen såg grabbarna ut att vara från ett land med betydligt varmare väder än här, men täckjacka. På eftermiddagen satt jag ute i linne och solade.
 


Rosorna som brukar vara överblommade sen länge vid den här tiden står nu röda och fina i rabatten. :)
 
FRID & LYCKA
 
 

LIKA KALLT

Kategori: Allmänt

som i mitt kylskåp behagade temperaturen utomhus vara i morse när jag begav migg till jobbet. Hur kul är inte det. Nu är det bara att vänta in julmust, pepparkakor och klementiner så är lyckan fullkomlig :) Å all snö förståss.
 


 
I dag fick jag besök på jobbet. Syrran som jobbar lite runtomkring kom in en sväng, det är alltid lika kul. Lite trött var hon. Som vikarie i gävle kommun har man ingen fritid alls, eller bara fritid. Ingen balans där inte, en del jobbar jämt, andra inte alls. Egentligen gäller det inte bara gävle kommun, det är väl lite så överallt, en del gråter för att de måste jobba och stressa ihjäl sig, andra stressar ihjäl sig för att de inte får nått jobb. Och hur fans ska man komma till rätta med det. Ta mannen tex, senaste veckan har han ca 20 övertidstimmar, är det klokt det ? Nä inte alls om du frågar mig.  (Ett stort datasystem byts ut och alla inblandade jobbar järnet.)
Jag jobbar lagom jag, ledig i morgon :)
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 

ELLER HUR

Kategori: Allmänt

 
 
Men med eller utan alla bitar så fortsätter det, livet...
 
I mitt bygge fattas det en del bitar,  såna som försvunnit utan att jag kunnat göra något, såna jag aldrig hittat, några jag helt enkelt byggt klart med, men inte borde gjort mig av med...ja listan kann göras lång.
Men i mitt livsbygge finns det några trogna, fina "bitar" kvar, dom kommer jag att ha kvar så länge jag nånsin kan påverka det, hela livet ut...
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 
 
 

I BETRAKTARENS ÖGA

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 

LINE liten

Kategori: Allmänt

fick jag träffa i dag.
Om några minuter blir hon en vecka gammal. Sötaste lilla ungen man kan tänka sig är hon<3
 
 
Och ja, det var kul att träffa föräldrarna också.
 
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 

HUVUDVÄRK

Kategori: Allmänt

som inte riktigt vill gå över. Har haft t.of i flera dagar. Och nu börjar halsen svida. Jag vill inte bli sjuk. Men med min j...la tur blir jag det säkert. 
 
Helgen var bra. På lördagen var jag till Valbo, en Missionskyrka där ska avvecklas. Köpte en massa fint till nästan inget pris alls. Faktiskt gav jag lite extra för jag tyckte det blev lite väl billigt. Kunde ha handlat tre gånger mer, men var ska jag göra av alla Jesustavlor ? ? ? Nytt jobb kanske, handelsresande i Jesustavlor :)
 
 
 
 
 
Dom sålde hela kyrkan, eller i alla fall innehållet.
Vem vill inte ha ett altare och några kyrkbänkar i sitt vardagsrum :) Eller en ca tre meter hög Jesustavla/altartavla ? ? ?
 
 
Nu blir det God Natt för mig.....
 
 
FRID & LYCKA
 
 

i går blev jag Farmoster <3

Kategori: Allmänt

 
LINE Maria Isola heter hon det lilla knyttet som kom till världen i går kväll.
 
 
 
 
Den vackraste stunden i livet var den när du kom...
 
Stort grattis till pappa Johannes och mamma Therese.
 
<3 <3 <3
 
 
 
 
 

å nu blir det reklamfilm

Kategori: Allmänt

OH HAPPY DAYS

Kategori: Allmänt

 
 
Som jag har längtat. Och nu är stunden snart här. På söndag får jag ÄNTLIGEN se mina STORA idoler Spice Girls igen. En återförening på OS avslutningen. Ett mycket passande ställe att spela på om du frågar mig... Hela världen gläds med mej och tjoar Hallelulja moment....
 
 
Och som jag har oroat mig när de rara små töserna har gnabbats och varit osams, trodde aldrig att dom skulle ge en konsert ihop igen. MEN, den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge... :))
 

ENJOY
 
 
 
 
 
 
 
 

hur mycket regn finns det ?

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Människan undrar vad som kom först - hönan eller ägget. Jag skiter i vicket.
Jag undrar i stället - Hur mycket regn finns det egentligen däruppe ?  Kan det någonsin ta slut ?
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 

ROAD TRIP

Kategori: Allmänt

med mannen, ungen och bästa vännen. Fråga mig inte var vi var. Men den här bilden tog jag i Gryttjom. 6-7 fallskärmar väcklade ut sig över våra huvuden. Härligt att se, men en omöjligt att fota i ett starkt motljus. Jag visste inte om jag fått med en enda på bild, men den lilla pricken du ser är en modig hoppare. Jag vill också...
.
 
Några mystiska figurer som stod bakom ryggen  när jag fotade var dom här..  Ett jäng Strutsar :)
 
 
Jag hade gärna kommit närmare och knyckt några fjädrar, men det var staket på staket på staket. Undrar om det var för att vara rädd om strutsarna eller oss utanför ?
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 

ELLER HUR ! ! !

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 

GRATTIS

Kategori: Allmänt

 
 
 
TOVE
 
 
på födelsedagen
 
<3 <3 <3
 
 
 

gräva

Kategori: Allmänt

 
En ganska slö dag har passerat. Var och köpte en syrenhortensia och planterade den. En vit rhododendron kom också i jorden efter att ha stått på sin plats i krukan i några veckor ? Flyttade en rosa-lila rhododendron och kom då på arr en trädgårdshortensia borde stå vid syrenhortensian, så i morgon kommer spaden fram igen. Det är inte kul att gräva nu i regnet.
 
Nått som är kul är att fota. I dag fick jag den här i siktet... (fler på kanfotaoxo)
 
Mr Dragonfly
 
 
 
 
FRID & LYCKA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

I DAG

Kategori: Allmänt

 var jag och systern på traktormuseum ? ! ? Ja du ser rätt. Det är nämligen så att den kära systern är väldigt förtjust i traktorer. I synnerhet John Deer, gröna :) Nån sådan fanns icke att beskåda på museet, men en hel del andra gamla rostiga saker..tex den här.
 
 
 
Vi tittade runt lite, tänkte fika där men det var så mycket folk så vi åkte hem och satte oss i hammocken i stället med en varsin kopp kaffe.
 
Jag tror inte systern misstycker om jag lägger ut en bild på henne också, den är fin tycker jag.
 
 
 
 
FRID & LYCKA
och grattis på namnsdagen till mig själv och alla andra döpta till  Karin eller Kajsa
 
 
 
 
 

HILDEGARDS TRÄDGÅRD

Kategori: Allmänt

(visas här på begäran av Hildegard sälv...)
 
eller i allafall lite av den på framsidan. Egentligen skulle det väl vara mer helhetsbilder, men det får jag bjuda på en annan dag.
 
 
 
 
Katten FINDUS
 
 
 
Grannhunden ISA
 
 
 
En fin dag med fint sällskap...
 
FRID & LYCKA